30 civil szervezet kap ingyen honlapot!

2013. november 21.

A Néró Média Kft pályázatot adott ki civil szervezetek ingyenes Internetes megjelenésének támogatására!

Pályázat célja:

 

A civil társadalom erősítése azáltal, hogy a frissen bejegyzett, vagy alacsony költségvetésű szervezetek is megfelelő láthatóságot kaphassanak az interneten.


Fontosnak tartjuk a társadalom erősítését és az erre épülő tevékenységek támogatását, hiszen ezen alapítványok segítik rászoruló gyermekeink étkeztetését ,a kórházak életmentő műszereinek beszerzését, védik kedvenc állataink életét is és teszik jobbá társadalmunkat.

 

Szintén fontosnak tartjuk, hogy példánkon elindúlva más gazgasági társaságok is segítsék szolgálatatásaikkal az aktív civil szervezeteket. Ha a társadalmi színvonal javulását szeretnénk elérni, akkor a For Pofit vállalkozásoknak több segítséget kell nyújtania a Non Profit szervezeteknek.


Újabb 200 adag ingyen ebédet oszt ki az Egy Ebéd Egy Esély

2013. november 20.

Ismét ingyenes ebédosztást tart rászoruló családoknak november 24-én vasárnap az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Alapítvány Szegeden.

Összesen 200 adag ételt osztanak ki a szervezet szociális éttermében, a Kapocs Ételbárban. Legutóbb egy hónappal ezelőtt szervezetek hasonló megmozdulást, akkor egy óra alatt elfogytak a felajánlott adagok.

Rovó Richárd, az alapítvány vezetője elmondta: hazánkban ma minden tizedik gyermek éhezik, Szegeden pedig a családok jelentős hányada él a létminimum alatt. Az ételosztás célja, hogy azok a családok is megfelelő minőségű és mennyiségű vasárnapi ebédet ehessenek, akik egyébként ezt nem tehetnék meg.

Hozzátette: fontos lenne, hogy a rászoruló gyerekek ne csak a hétköznapokon jussanak ingyenes ebédhez, hanem a hétvégeken is, ezért ezentúl minden hónapban egy vasárnap megrendeznék az akciót. Ehhez azonban szponzorok segítségét is várják. Ezúttal egyébként rántott csirkecomb és köretként rizs lesz a menü a támogató Néró Média Kft-nek, valamint a tompai Ínyenc Gasztro Kft-nek köszönhetően.