Google helyezés és PageRank mérő

Megosztás a Facebook-on! Megosztás a Twitter-en! Könyvjelzőzés a Google-lel!

"Hányadik helyen áll a weblapom?"

Sokszor felmerülhet ez a kérdés, és válasz nem is olyan egyszerű.

A mai világban az emberek ha egy terméket vagy szolgáltatást keresnek, az Interneten kezdik a keresést. Az Ön weblapjának jó helyezése a Google-ben létfontosságú ahhoz, hogy az emberek az Ön cégét találják meg.

A Google helyezés függ attól, hogy mikor, honnan és mire keresnek rá a Google keresőben. Google helyezés mérő programunkat azért fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsük az Ön dolgát. Weblapjának Google helyezését megvizsgáljuk több keresési kifejezésre is, de nem állunk meg itt. Folyamatosan figyeljük a weblap helyezését a Google-ben, megmondjuk melyik keresési kifejezésre melyik aloldala teljesít a legjobban, milyen PageRank értéket kapott weblapja a Google-től, de megfigyelheti konkurensei PageRank értékét is. Megmondjuk mely honlapok konkurálnak leginkább az Ön honlapjával, és ajánlunk Önnek kulcsszavakat az előnyösebb helyezés elérése érdekében. Ha valamelyik kifejezésre honlapja helyezésében változást látunk a Google-ben, értesítjük Önt, és weblapunkra ellátogatva megmutatjuk milyen irányba változott a helyezése a világ legnépszerűbb keresőjében.

A Google helyezés mérő szoftver folyamatos használata lehetővé teszi, hogy egy esetleges helyezés romlásra azonnal reagálni tudjon, így minimalizálva a forgalom és bevétel csökkenést.

Próbálja ki, ingyenes!Programunk regisztráció nélkül is kipróbálható, de regisztrációt követően több információhoz juthat! Már regisztrált rendszerünkbe? Regisztrált fiókom van, bejelentkezek
Regisztrálna? Itt megteheti:Regisztráció