Weblap készítés

Ők már minket választottak

   


Ügyfélszerzés és megtartás érdekében átgondolt felépítésű, látogatóbarát weblapra van szükség. Legyen szó bármelyik oldaltípusról is, fejlesszen olyan weblapot, ami valóban az üzleti érdekeit szolgálja!

Egyedi, személyre szabott weboldalak készítésével foglalkozunk rövid határidővel. Minden sikeres weboldal tükrözi a vállalat, vállalkozás arculatát. Nálunk az egyedi arculathoz illő megjelenésnek és az átgondolt felépítésnek köszönhetően weboldala biztosan felkelti a látogatók figyelmét és eladja termékeit.

A nálunk készült weblapok előnyei:
-Az általunk készített weblapok a keresőmarketing szabályainak teljes mértékben megfelelnek és a kereső robotok munkáját támogatják. Ezáltal előrébb juthat a keresők listáiban.
-Statisztikát biztosítunk weboldalakhoz, mellyel ellenőrizni tudja az oldala látogatottságát.
-Weblapjának szerkezetét, színvilágát, arculatát és tartalmát a személyes konzultációk során segítünk kialakítani.
 

Miért kell jó weblap?

Fontos tudni, hogy egy weboldal nem Önnek készül, hanem az Ön ügyfeleinek. Grafikus csapatunk átgondoltan készíti el a weboldal terveit, továbbá ingyenesen rendelkezésére állunk tanácsainkkal és több éves tapasztalatunkkal.

Felejtse el a garázscégek által kínált igénytelen megoldásokat, vagy a különféle weboldal-készítőket, amelyekkel a saját idejét rabolja, és ami így a végén többe kerül, mint ha egy profi fejlesztő cégre bízta volna! Nálunk gyakorlott designerek és programozók dolgoznak együtt azon, hogy a legtöbbet hozzuk ki az elképzeléseidből, sőt még hozzá is tegyünk.
Egy honlap elkészítése, amely hatékonyan működik a legújabb webdesign elvek szerint, releváns a tartalma, és a keresőben is jó helyen jelenik meg, nem kétperces munka. Jó honlapot nem lehet sablonból, otthonról, ingyenes eszközökkel elkészíteni, legalábbis ha átlagos technikai tudással bír. Saját tárhely szolgáltatást üzemeltetünk, így ezt a problémát is levesszük a válláról.

Az internet jelen pillanatban a legnagyobb piac. Rengeteg vásárló van jelen ami komoly profitot hozhat vállalkozásának, de ne feledjük, hogy komoly mértékű konkurencia is sorakozik a világhálón. Egy látogató csupán pár másodperc alatt dönt, hogy marad-e az Ön weblapján, vagy tovább áll. Ezért pontosan ennyi idő alatt meg kell meggyőznünk, hogy érdemes a weboldalon maradni, mert a weboldal gyors, érthető, letisztult és a tulajdonosa érti a dolgát.

Ha csak azért készített weboldalt, hogy jelen legyen az interneten és a szomszéd unokaöccse "gardírozza", akkor azzal többet árt cégének mintha jelen sem lenne. Ön sem bízna egy olyan autószerelőben aki spórolás miatt a saját autójába pótkerék helyett egy fakereket tesz, és közölné, hogy végül is ez is csak egy kerék, és majd visszajön ha probléma lesz vele.

Minden elkészült weboldalnak meg kell felelnie a szigorú szabályoknak. Tiszta szabályos forráskód, Google szemléletű felépítés, hogy az Ön cége is a keresők első oldalán lehessen. Ezért kell profikra bíznia üzleti weboldala elkészítését.

Üzleti weboldalának köszönhetően termékei a nap 24 órájában a vásárlók rendelkezéseire állnak. Ne szorítsa be értékesítését egy adott nyitvatartási időbe. Értékesítse termékeit non-stop webshopon keresztül.

Még mai is a legjobban elfogadott internetes marketing eszköz a hírlevél. Vállaljuk hírlevél küldő szoftvere elkészítését, levelei programozását. Csak akkor juthat sikerre egy hírlevél, ha megfelelő a design és a programozás.

Áraink a piaci viszonyokat alapul véve rendkívül kedvezőek. Kérjen ajánlatot, hogy bizonyíthassuk.
 

Weblap csomagok

1. Expressz

 • Gyorsan elkészülő bemutatkózó weblap készítés néhány fix aloldallal
 • Ingyenes tárhely az első évben
 • 4 db üzleti e-mail cím
 • Garancia

2. Extra

 • Ingyenes Domain regisztráció
 • Webdesign tervezés
 • Weblap készítés az elfogadott desingterv alapján
 • Google-barát forráskód
 • Az aloldalak folyamatos szerkesztését átvállaljuk
 • Igény esetén hírek jellegű aloldallal, amelynek blokkjai a Ön által szerkeszthetőek
 • Hozott tartalom felvitele
 • Ingyenes havi frissítés
 • Ingyenes tárhely 1 évig saját szerverünkön
 • Korlátlan számú e-mail cím, webmail
 • 1 GB tárhely (e-mail tárhellyel együtt)
 • Garancia

3. Prémium

4. Landing page

Webes csomagjainkon kívül vállalunk: